U zoekt, wij vinden

Simpelsales staat voor duidelijk, concreet en resultaat. Onze kracht? Onze mensen! Waarom moeilijker maken dan het is? Heldere taal en een passende oplossing voor uw salesafdeling. Of u nu de beste verkopers, salesmanagers of salesdirecteuren zoekt.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij graag de doelstellingen, marktpositie en cultuur van uw organisatie. Vervolgens stellen wij het juiste profiel op voor de tijdelijke of vaste medewerker. Met onze ervaring, betrouwbare netwerk en bewezen informatiesystemen komen wij altijd tot een selectie van geschikte kandidaten. Aan u vervolgens de keuze! Na de plaatsing blijven wij adviseren en de salesprofessionals begeleiden.

Sales recruitment

Verkoopgroei, meer omzet en uiteindelijk hogere resultaten bij tevreden klanten. Simpelsales heeft meer dan 15 jaar ervaring met het werven en selecteren van de goede verkopers, salesmanagers en salesdirecteuren, zowel tijdelijk als vast. Onze no nonsens aanpak werkt voor het matchen van goede salesprofessionals. Wilt u uw verkoop capaciteit uitbreiden? Wij hebben de beste salestoppers voor u.

Flexibele salesprofessionals - no risc

Salesprofessionals hebben soms nog een verkeerd imago. Verkopers zijn 'glad', onbetrouwbaar en 'weten het goed te brengen'. Eerst zien en dan geloven, toch? Dat geldt ook voor het vinden van de juiste medewerker voor uw salesafdeling. Onze flexibele salestoppers maken zich graag waar. Om u tijdelijk te ondersteunen (flex) of met een optie tot overname (deta-vast). Zo kunt u eerst bepalen of hij/zij aan uw verwachtingen voldoet.

Voordelen: U kunt risico's beperken of zelfs uitsluiten bij niet presteren, bij ziekte en tegen administratieve-en wettelijke bepalingen zoals de wet verbetering poortwachter. Wij zien het als een no risc verzekering. Neem hierover contact met ons op.

Vaste salesprofessionals

Wilt u de juiste salesprofessional in dienst nemen? Degene die u écht helpt met de groei van uw bedrijf? Laat dat maar aan ons over. Wij vinden, matchen en trainen al 15 jaar de beste verkopers, salesmanagers en salesdirecteuren voor onze klanten. Neem hierover contact met ons op.

Referenties

Klanten vertellen

Manager Zakelijk dienstverlener, 1100 medewerkers
"De interim verkoper heeft de verwachtingen volledig waargemaakt. We hebben meerdere interim sales diensten afgenomen en dit heeft altijd resultaat opgeleverd. Het zijn echte verkopers die vanuit de 'inhoud' kunnen verkopen en weten hoe een deal gesloten moet worden. We zullen zeker (structureel) gebruik blijven maken van interim verkopers als we capaciteitsproblemen hebben of ter vervanging van het verkoopapparaat".

Directeur Zakelijk dienstverlener, 4 medewerkers
"De kwaliteit van de telefoongesprekken en de eruit volgende afspraken is gemiddeld hoog. Veel hoger dan bijvoorbeeld een call-center zou kunnen. Dat komt door de betrokkenheid bij onze producten en onze organisatie van simpelsales. De indruk die simpelsales namens ons bij de klant achterlaat is ook professioneel en betrokken".

Directeur Telecommunicatiebedrijf, 8 medewerkers
"Voor ons is de samenwerking zeer prettig. De werkwijze is efficiënt, doordat simpelsales zich 100% toelegt op verkoop, en wij er verder 'geen omkijken' naar hebben. Wij weten door ervaring en door de beloningsstructuur, dat simpelsales zich vol inzet voor ons product. Klanten waar andere verkopers geen afspraak mee konden krijgen, bracht simpelsales aan tafel. Klanten waar anderen niet verder mee kwamen, tekenden na gesprekken met simpelsales."

Directeur Consultancy bedrijf, 15 medewerkers
"Wij waarderen de samenwerking tussen simpelsales en ons hoog. Het concept sluit goed aan bij de wensen en de aanpak is succesvol. Wij typeren de dienstverlening als flexibel, betrouwbaar en eenvoudig. Door de wijze waarop simpelsales onze diensten in de markt heeft gezet, is succesvol en heeft geleid tot prospects, leads en opdrachten"

Salesmanager ICT Detacheringsbureau, 41 medewerkers
"Simpelsales heeft zich toegelegd op het geheel zelfstandig bellen en bezoeken van bekende en vooral ook geheel nieuwe prospects. Na een (voorziene) zaai- en inwerkfase van drie maanden, begon simpelsales klanten aan te brengen."

Carrière

Ben je toe aan de volgende stap als salesprofessional? Kijk, daar houden wij van. Simpelsales kan je helpen met een nieuwe tijdelijke verkoop functie (vanuit ZZP/detachering) of een passende vaste sales uitdaging. Wij selecteren nadrukkelijk op talent en ervaring, niet op leeftijd. Ervaren kandidaten nodigen wij dus van harte uit om te solliciteren! 

Inschrijven

Simpelsales versterken

Simpelsales breidt uit en zoekt versterking van ons eigen sales team. Ben je benieuwd hoe wij je een passende uitdaging kunnen bieden? Neem hierover contact met ons. 

Ons versterken

Contact

Simpelsales B.V.
Tel 030 232 20 20
E-mail

   

Bezoekadres
Recruitment centre Hilversum
Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum

 

Backoffice 
Nieuwegracht 98
3512 LX Utrecht

 

Direct contact opnemen